Kolmik lahendus – küsi pakkumist

Tark energia tootmine, kasutus ja juhtimine!

Sunergia hoolitseb sinu kodu või ettevõtte energia juhtimise iga detaili ja lahenduse eest. Meie põhitoodete valikusse kuuluvad: tõhusad päikesepargid, energiasäästlikud soojuspumbad ja konditsioneerid ning soojus- ja  niiskustagastusega ventilatsiooniseadmed.

Võta meiega ühendust ja saada päring alloleva vormi kaudu:

Miks Sunergia?

Sunergia pakub parimat teenust ning hoolitseb sinu kodu või ettevõtte energia juhtimise iga detaili ja lahenduse eest. Meie põhitoodete valikusse kuuluvad päikeseenergia tooted ja lahendused, küttelahendused ning ventilatsioon. Pakume parima tehnoloogiga lahendusi ja tooteid üle Baltikumi. Meil on kontorist Eestis ja Lätis ning esindame ametlikult mitmeid suurtootjaid.

Meie tiim koosneb oma ala tippspetsialistidest ning lisaks on meil iga eriala professionaalidest koosnevad alltöövõtjad suuremate projektide teostamiseks. Aitame leida nii ettevõtetele kui ka eraklientidele parimad energia lahendused, mis vastaksid igaühe eelistusele ja vajadustele.

Võttes kõik tooted ja lahendused ühest kohast võidate ka rahaliselt ja saate tervikliku süsteemi, kus on selge ülevaade lahendusest ja süsteemid on omavahel integreeritud.

"Võtmed kätte" lahendus

Taastuvenergiale üleminekuga saavad eramajapidamised vähendada oma elektrikulusid isegi kuni 50%. Lisaks annab see rohkem vabadust pidevalt kõikuvates elektrihindadest ning võimaldab paremini optimeerida aastaringseid elektrikulusid. Võttes päikesepargi Sunergiast hoolitseme iga detaili eest meie.

KONSULTATSIOON JA ANALÜÜS

Konsulltatsiooni käigus selgitame välja kliendi vajadused ja koostame personaalse päikesepargiprojekti. Lisaks teeme ka kasumlikkuse ja tulemuslikkuse analüüsi.

DOKUMENTATSIOON JA LUBADE KORRALDUS

Hoolitseme kõigi vajalike dokumentide ja lubade vormistamise eest. Enamik dokumente tuleb koostada ja esitada vastavatele asutustele enne uue lahenduse rajamise algust.

PAIGALDUS JA PROJEKTIJUHTIMINE

Sunergia hoolitseb kogu projektijuhtimise protsessi ja paigaldustööde eest. Pakume ka kõiki paigaldus- ja kinnituslahendusi. Lisaks teostame ka elektritöid.

AUDITEERIMINE JA DOKUMENTATSIOON

Auditeerimise käigus tehakse päikesepargile visuaalne ülevaatus, kus kontrollitakse dokumendid ja viiakse läbi kontrollmõõtmised.

PÄRAST TEENINDUS

Päikesepargid vajavad üldjuhul minimaalselt järelhooldust. Siiski pakume hooldusteenust oma klientidele, mis on soovitav teha kord aastas.

Päikeseenergia

Päikesepargid koos akulahendusega nii era- kui äriklientidele. Stabiilse elektrivarustuse tagamiseks integreeri taastuvenergia süsteemi ka generaatorid.

Küttelahendused

Sunergia pakub erinevaid küttelahendusi: õhk-vesi ja õhk-õhk soojuspumpasid, maasojuspumpasid.

Ventilatsioon

Ventilatsioon on vajalik tervisliku, ohutu ja mugava elukeskkonna tagamiseks, kaitstes samal ajal maja struktuure niiskuse ja saasteainete kahjulike mõjude eest.

Võta ühendust!


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /data01/virt90299/domeenid/www.sunergia.ee/htdocs/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:34 Stack trace: #0 /data01/virt90299/domeenid/www.sunergia.ee/htdocs/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(658): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/data01/virt902...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /data01/virt90299/domeenid/www.sunergia.ee/htdocs/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 34